Donosimo pravila i uvjete pružanja usluge članstva na koja narudžbom pristaju svi članovi portala IGRACI.com

 

Pravila i uvjeti za članstvo:

- Članstvo u portalu je dragovoljno dok se sredstva od članarine koriste se za rad na pružanju usluge i razvoju portala u koju svrhu (podrška radu portala) se i smatra da je prvenstveno uplaćeno.

- U pravilu članarina prati nogometnu sezonu tj vrijedi od dana uplate članarine do kraja sezone / početka nove (do 31.08.).

- Članstvu su dostupni svi zaštićeni sadržaji. Iznimka eventualno mogu biti posebne usluge za posjetitelje ugovorene s trećim partnerima. Portal nije u obvezi zaštititi pristup/zaključati ni jedan sadržaj ukoliko se odluči da je za Portal bolje da su sadržaji otključani.

- Portal zadržava pravo zaštite pristupa/zaključati bilo koji sadržaj te slobodno formiranje cijene usluge. Svi sa uredno plaćenom članarinom imaju prava na pristup novo zaštićenim sadržajima te nemaju obvezu plaćanja bilo kakve razlike u cijeni dok imaju članstvo u slučaju povećanja cijene.

- U slučajevima kada za određenu ligu ima veći broj članova obrađivat će se veći obim podataka.

- Portal nije obvezan obrađivati lige za koje nema dovoljno interesa / članova. Članovi su pozvani da pomognu radu portala i osiguraju obradu podataka svoje lige na način da animiraju ostale sudionike svoje lige odnosno da ne daju drugima pristupne podatke.

- U slučaju da za ligu koja zanima određenog člana prestanu biti obrađivani podatci, zbog više sile ili jer nema dovoljno interesa, članarina se ne vraća. Odobravamo reklamni period od 15 dana od dana uplate za stoniranje članstva.

- Usluga se plaća isključivo na račun tvrtke pružatelja usluge po ponudi koja dođe na mail te se za svako plaćanje izdaje račun. Eventualno, umjesto pojedinačne ponude, može se za grupno plaćanje (npr više igrača iz iste ekipe/kluba) napraviti posebna ponuda i zajednička uplata (kontaktirajte nas na mail) ali opet isključivo na račun i uz izdavanje računa za uplatu. Portal nikoga nije ovlastio da prikuplja novce za naše usluge i nikako ne može odgovarati za zlouporabe od strane trećih osoba!

- Članstvo glasi na jednu osobu te se pristupni podaci (korisničko ime i lozinka) ne smiju davati drugima, osim svom članu obitelji (roditelj djetetu/supružniku ili dijete roditelju). Bilo kakvo korištenje pristupnih podataka od strane drugih osoba, bez eventualnog prethodnog odobrenja portala, je zabranjeno te portal zadržava pravo obustaviti pružanje predmetne usluge bez prava na povrat plaćene članarine.

- Portal zadržava pravo uskraćivanja i/ili obustave članstva članu za kojeg se utvrdi da neovlašteno i bez odobrenja prenose i distribuiraju sadržaje s portala na druge portale te javne ili zatvorene grupe na društvenim mrežama ili sl. Posebno se ova odredba odnosi na neovlašteno distribuiranje tablica i rezultata koji su zaštićeni - samo za članove portala. U slučaju uskraćivanja / obustave članstva članarina se ne vraća dok Portal zadržava pravo nadoknade štete.

- Portal može obrađivati nove sportove / lige / saveze za što je preduvjet određeni broj članova. Kontaktirajte nas za obradu drugih liga.

- Svi osobni i ostali prikupljeni podaci čuvaju se u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka te se neće koristiti za ništa osim za potrebe rada portala sa članstvom. Rad portala je usklađen s GDPR odredbama.

- Zadržavamo pravo dopune ili izmjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

 

REGISTRIRAJTE ČLANARINU www.igraci.com/clanstvo

 
Za sva pitanja, nejasnoće i nesporazume stojimo na raspolaganju.


UČLANI SE!

IGRACI.com
092 254 1116
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 
Pozivamo sve pojedince, roditelje, trenere i klubove svih sportova na suradnju i zajednički razvoj projekta.