Colors: Cyan Color

Internet portal IGRACI.com već ČETRNAESTU sezonu sustavno prati i objavljuje rezultate natjecanja sportskih klubova i udruga, ove sezone 36 nogometnih liga mladeži.
Uz lige Nogometnog središta Zagreb i Zagrebačkog nogometnog saveza obrađuju se / obrađivane su lige Hrvatskog nogometnog saveza, Nogometnog saveza zagrebačke županije te Nogometnog saveza splitsko‐dalmatinske županije (Forska liga).

Projekt na godišnjoj bazi obuhvaća preko 7.000 sportaša od 7-17 godina starosti, te je postao nezaobilazno mjesto mladim sportašima, trenerima kao i roditeljima/rodbini mladeži i prijateljima nogometnih klubova koji s uzbuđenjem prate rezultate omiljenog kluba.

Ovo nogometno ljeto zaista je puno čudnih i nelogičnih odluka. Nakon što smo o tome čitali u seniorskom nogometu, sada se slični scenariji događaju i kod najmlađih. Čakovečka Sloga više ne može trpiti nepravdu te današnjim dopisom žele ukazati na sve nelogičnosti oko njihovog napredovanja, tj. po novim odlukama nazadovanja.

Ovu sam priču čuo od stare sove. Možda mi je krivo ispričala neke detalje, jer je sova stara i čudna, a možda sam i ja ponešto krivo razumio. Stalno je govorila o nekakvoj nogometnoj utakmici, a mi znamo da samo ljudi igraju te nekakve utakmice. Možda je ona samo pričala o životu, a ja nisam shvatio. Dobro pamtim kad je rekla: Već danas možemo djelovati i živjeti kao plemeniti tvorci vlastite svijetle budućnosti. Pouka sovine priče o toj nekakvoj nogometnoj i svakakvoj-nekakvoj utakmici, ako sam je dobro shvatio, je da nikad neće jelen shvatiti zašto lisici cilj opravdava sredstvo odnosno da se bolesnom umu, bolesna logika čini zdravom. Ne znam, ja ću ispričati priču, a vi sami zaključite. Kako bismo sačuvali anonimnost i integritet aktera priče nazvat ćemo domaćina utakmice NK LISICE, a gostujuću ekipu NK JELENI.

Moje ime nije Davorin Bogović, ali ovo oko mene JE crno bijeli svijet!

Bijelo i čisto bi trebalo biti oko sporta, što, ne trebamo se lagati, znamo da ponekad nije. Nijanse crne prema bijeloj, lošijeg prema čišćem, rastu od profesionalnog preko amaterskog nogometu, do seniorskog, te zatim do dječjeg nogometa. Čisto bjelo je svako dijete u sustavu sporta, zaštita i interese tog djeteta. Ovaj slučaj je još jedna razina dublje u bjelinu, čista nevinost, bjelina od koje suze oči! Konkretnije/detaljnije ne smijemo, vjerujemo da se shvatilo...