Uspješno je završen međunarodni 10. LJETNI KUP U BUZINU pod pokroviteljestvom HEP Grupe koji se održavao od 05. do 09. lipnja u Buzinu (Igralište NK Mladost-Buzin) na kojem su sudjelovale 44 momčadi u pet generacija od 2008.  do 2012. i mlađih.

Na turniru je nastupilo gotovo 700 igrača u dobi od 6 do 12 godina i to iz 2 nacionalna saveza (Hrvatski nogometni savez, Nogometni savez Slovenije) i pet županijskih saveza (Zagrebački nogometni savez, Nogometni savez Zagrebačke županije, Nogometni savez Karlovačke županije i Nogometni savez Zadarske županije).

Nastupale su momčadi sljedećih klubova:  GNK Dinamo, NK Ban Jelačić, NK Botinec, NK Bregana, NK Brezovica, NK Coerver, NK Concordia,  NK Gavran, NK Gradići, NK HAŠK, NK Ilovac, NK Jarun, NK Kustošija, NK Lokomotiva, NK Lomnica, NK Lučko, NK Mladost Klinča Sela, NK Mladost-Buzin, NK Most, NK Ravnice, NK Sava Jakuševec, NK Sesvete, NK Šentjernej, NK Špansko, NK Trnovčica, NK Utrina, NK Zadar i ŠN Maksimir.


Turnir se odigravao po propozicijama ZNS-a za navedne uzraste te je tijekom pet dana, od kojih su tri dana igrane utakmice u skupinama a dva završnice, odigrano 98 utakmica na kojima je postignuto ukupno 487 golova. Turnir je odigran bez ozljeda i bilo kakvog incidenta, u prijateljskoj – sportskoj atmosferi na izvrsno pripremljenim terenima.

Sve pohvale zaslužuju suci koji su delegirani bez utjecaja na službena natjecanja ZNS-a. Sudila su gospoda: A. Gojak (koordinator), V. Tomić, M. Stanković, I. Firm, T. Ćorluka, L. Abaz, I. Forko, Lu. Banovec, S. Štefanec i  Lo. Banovec. U pripravnosti su nam se u slučaju potrebe, na raspolaganje stavili suci. A. Šandrk i P. Iličić.

 

Ostvareni su slijedeći plasmani te su nagrade dodijeljene, po uzrastima:

Godište

Br.
ekipa

Konačan poredak

Najbolji strijelac

U-11
2008. Godište

8

1. NK Ravnice

2. NK Brezovica

3. NK Mladost-Buzin

4. NK Šentjernej (SLO)

Babić Franko (Brezovica)

5 golova

U-10
2009. Godište

8

1. NK Mladost-Buzin

2. NK Brezovica

3. NK Gavran

4. NK Ilovac

Nikolić Fran (Mladost-Buzin)

8 golova

U-9
2010. Godište

8

1. NK Špansko

2. NK Mladost-Buzin

3. NK Jarun
4. NK Most

Marko Svetina (Jarun)
8 golova

U-8
2011. Godište

10

1. NK Zadar

2. NK Špansko

3. NK Mladost-Buzin

4. 4. NK Ban Jelačić

Josip Gladović (Zadar)

14 golova

U-7
2012. Godište

10

1. NK Kustošija

2. NK Špansko

3. ŠN Maksimir

4. OŠ Dinamo

Šimun Šušnjić (ŠN Maksimir)
14 golova


Počašćeni smo što smo pružili podršku kao  tehnički partner za obradu podataka, pa su rezultati praćeni u realnom vremenu (on-line) te je sve objavljivano i dostupno na službenoj (pod)stranici turnira na internet poveznici: www.nk-mladost-buzin.hr/ljetni-kup koju smo imali čast administrirati.

Donosimo nekoliko fotografija s 10. LJETNOG KUPA U BUZINU, u uvjerenju da se svi skupa vidimo i dogodine!